Сливен. Новини от източника. Последни новини

3 трика за бельо, за да изглеждате невероятно във всеки тоалет

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди 3 години | 940

Дамско боди в цвят праскова

Ще споделя с вас тайната №1 за това да изглеждате добре във всякакви дрехи, независимо от повода - червения килим или фитнес залата. Няма значение каква е цената или от кой магазин е дошла. С тези трикове ще откриете как да се чувствате комфортно в дрехите си и да излъчвате увереност.

Тайната да изглеждаш невероятно във всеки тоалет, независимо от повода е бельото!

Дори ако вашето облекло е с дизайнерска цена, ако сбъркате едно нещо, можете да направите нещо от висок клас да изглежда като извадено от контейнера за боклук!

Често това е пропуск на много дами и дори ако имат артикули от колекцията на Victoria Secret , най-вероятно ще го носят само за специален повод и дори тогава може да се окаже грешното бельо за тоалета им.

Тук не става въпрос за цена. Други го смятат за изключително декадентско и пилеене на пари да инвестират в качествени дрехи.

Какво се има предвид под качествени дрехи:

• Карат ви да се чувствате комфортно и добре

• Пасват правилно и подчертават вашата фигура

• Това е правилният цвят

Както вече споменах, скъпото облекло може да бъде съсипано от носенето на грешните бикини и също така добре съчетаната бюджетна дреха може да бъде издигната на следващо ниво с правилното бельо.

Правилният избор на бельо ще помогне на Вашата уравновесеност, ще подчертае вашата форма и ще изглади вашите извивки и ... най-важното ще Ви накара да се чувствате невероятно!

Интересното е, че независимо от размера ви, грешното бельо може напълно да съсипе външния ви вид ...

Правило № 1 - бикините

Всички бикини трябва да са прилични (не забравяйте правилото за благоприличие). Спортните трябва да са стилни и удобни.

Ежедневните боксерки трябва да бъдат с обещанието, че ако ви удари автобус, медицинският екип ще изпитва завист от стила ви, докато ви преглежда. Каквото и да носите, винаги трябва да бъде прилично (не непременно скъпо), това ще бъде огромен ъпгрейд във вашето мислене. Това ще ви даде повече увереност и ще ви накара да се почувствате специални дори в най-лошите си дни.

Практично е 70% от бельото ви да е черно. 20% бяло и 10% телесен цвят.

Моята позиция по отношение на стила ... изхвърлете прашките и вземете си на френски. Наистина не виждам ползата от носенето на прашки.

Те имат нулева хигиенна защита, тъй като са толкова минимални по отношение на материала.

Затова се придържайте към стил, който ви подхожда, не ви стяга, нито ви е прекалено широк.

Правило №2 - сутиенът

Първо, ако можете да се измъкнете, като не винаги носите сутиен, тогава сте късметлийка. Известно е, че винаги ви препоръчват да носите сутиен за вашата стойка, но е по-вероятно това е съвет от компаниите за сутиени и наистина е подходящ само за тези с C чашка. Носете сутиен, когато наистина роклята или блузата ви трябва да изглеждат перфектно.

Когато сте във фитнеса, носете спортен сутиен. Сутиенът в телесен цвят е направо универсален. Без значение дали сте във фитнеса или излизате, можете да носите спортния си телесен сутиен. Този трик ще изглади всички неравности по облеклото, ще спре каишките ви да падат и ще подобри стойката ви. Ще се почувствате напълно във форма.

Правило № 3

Удобните бодита решават много проблеми на жената. Те могат да се носят като бельо в по-студените дни. Няма да се притеснявате, че ще се измъкне от полата или панталона ви по някое време. Те са чудесно допълнение и на дрехите. Предлагат се бодита – ризи, тениски, потници. Те се съчетават чудесно с поли, панталони и дънки и осигуряват перфектна линия, споделят от Creative-BG.

Никога не забравяйте за правилото за приличие на бельото. Чувството за комфорт те кара да се чувстваш добре. Сега е време да изчистите чекмеджето си от невзрачното и неудобно бельо и да си купите по-подходящо.