Сливен. Новини от източника. Последни новини

Betindex.net: Как да създадем нов акаунт в системата на букмейкър

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди 2 години | 566

Betindex.net: Как да създадем нов акаунт в системата на букмейкър

Бонусите валят отвсякъде - това чуваме и виждаме от рекламите на вече двуцифрен брой лицензирани хазартни оператори у нас. Българските играчи вече имат завиден избор сред различните платформи за онлайн залози, като всяка от тях се опитва да привлече нови клиенти с обещания за промоции и големи награди.

Но всички тези комплименти няма как да се получат, без да се направи регистрация в съответната система. В нашата страна засега не е стъпила концепцията No ID Casino, която се опитва да си пробие път в други държави в Европа, най-вече в скандинавските. А при нарастващото разнообразие потребителите имат нужда от експертно мнение и съвет. Такъв могат да открият в богатото меню на Betindex.net, където са разгледани качествата и предлагането на всички лицензирани оператори в България.

Каква информация изисква компанията за залози

Всеки букмейкър има своите специфики, но като цяло процесът по създаване на профил е много сходен между различните сайтове. На този етап която и да е компания, предлагаща онлайн залози, изисква от клиентите си да въведат набор от задължителни данни, за да бъдат допуснати до системата. Няма как да минете без трите имена, датата на раждане, ЕГН, местоживеене и адрес, телефон и електронна поща. А не може и да минем само с имейл и потребителско име, както при регистрация в други сайтове? Няма как, това изискване е заложено при всеки легален букмейкър. Ако някое от задължителните полета не бъде попълнено, то просто няма как да бъде създаден профил.

Всъщност, в някои платформи може да се направи бърза регистрация през поща или профил в социалните мрежи. Тази практика вече все по-осезаемо се среща в чуждестранни системи за залози, които нямат лиценз да оперират у нас. Само че бързата регистрация е непълноценна, тя просто спестява попълването на лични данни в конкретния момент, но не го отменя напълно - то така или иначе трябва да се случи на по-късен етап. В противен случай потребителят може да бъде ограничен от операции като депозит, верификация и теглене. Така че персоналната информация трябва да се въведе, а според вписаните данни системата дава оценка дали изобщо имате право да си отворите акаунт.

Нямате право на повече от един профил

Ако вече сте се регистрирали в дадена платформа, а не си спомняте за това, при опит за създаване на нов акаунт просто няма да имате успех. Когато системата засече дублиране на съществените данни (най-вече ЕГН), просто няма да ви допусне да продължите напред. В такъв случай трябва да се опитате да възстановите загубените или забравените данни. Изтриването на профил обикновено е по-сложен процес, не си струва да се преминава през него, само за да бъде създаден нов от съшия пълнолетен гражданин.

Естествено, извън общите черти всяка компания за онлайн залози има и своите характерни черти и условия. Те са разгледани в подробните ревюта на betindex.net, където всеки интересуващ се от темата може да намери достатъчно информация, преди да си е направил регистрация тук или там. Препоръчително е да се действа именно така, а не слепешката да се избира даден бранд, само защото рекламата му ни звучи най-добре.