Сливен. Новини от източника. Последни новини

Разказваме за класиката 20 Super Hot

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 740

Разказваме за класиката 20 Super Hot

Плодовите слотове са може би най-популярните, но и най-обичаните онлайн слот игри, които ви печелят със своята простота и атрактивни печалби. Безплатният онлайн слот 20 Super Hot е класически слот с добре познати символи и е една от слот игрите, които се превърнаха в хит онлайн, благодарение на своя разработчик, известния производител на игри EGT.

20 Super Hots онлайн безплатно има 5 барабана и 20 печеливши линии, откъдето идва и името на играта, а популярността и специалните функции я правят наистина гореща и вълнуваща за игра. Играйте 20 super hot слот онлайн ще разберете, защо е един от най-популярните слотове на онлайн пазара.

Графики, дизайн и фонов звук

20 Super Hot е слот, чиито графики са много цветни, а темата естествено включва плодови символи. Атмосферата на играта е създадена по такъв начин, че наподобява тази на истинските казина, а звуковият фон е перфектен, за да се почувствате така, сякаш играете на истински слотове, а не от екрана. 20 Super слот разполага и с WILD символ, представен от числото седем (оцветено в яркочервено), който може да замени всички символи с изключение на Scatter символа - щастливата звезда.

Безплатни 20 символа от играта Super Hot

Сред символите, които ще откриете в Super Hot 20, са различни плодове (сливи, пъпеши, череши, лимони и др.). Ето какви са изплащанията:

Лимоните, портокалите и черешите носят печалби от 200x до 2000x от залога ви.

Сливите и парчетата пъпеш ви носят печалба от 400x до 4000x от залога ви.

Гроздето ви носи коефициенти от 400x до 8000x от залога ви.

Осем от 20-те безплатни символа Super Hot, представени от плод, Scatter и WILD, се появяват на петте барабана. За да спечелите, трябва да се появят поне три еднакви символа в една линия.

Специални характеристики на 20 Super Slot безплатно

В 20 Super Hot числото седем е WILD символ. Късметлийската седморка може да се появи на барабаните и да ви помогне да получите най-големите печалби, тя има функцията да замества всеки символ, но също така може да свързва 2 или повече идентични елемента, за да образува печеливши комбинации. Скатерът тук е златна звезда, която носи късмет.

Функцията Gamble в безплатната игра 20 Super Hots онлайн може да се появи, мигайки над сумата, която печелите в даден рунд. Това е допълнителна функция, която ви позволява да увеличите печалбите си. Играта е много проста, просто трябва да изберете правилния цвят на картата за игра - червен или черен. Ако познаете цвета, кредитите ви ще се удвоят. Най-атрактивното нещо в тази функция Super Hot 20 е, че можете да използвате Gamble многократно в един игрален рунд.

Джакпот картите (Bonus Special) се появяват на барабаните като отделно съобщение в безплатната игра Super Hot 20. Това означава, че току-що сте активирали мистериозния бонус и трябва само да спечелите. В нея можете да спечелите 4 награди, една от които е гарантирана. Всичко, което трябва да направите, за да я получите, е да разкриете 3 от 12-те еднакви карти, обърнати с лицето надолу. Мистериозният джакпот на четири нива е големият джакпот. Тази мистериозна бонусна функция е уникална характеристика на игрите на EGT, като слотът 20 Super не прави изключение.

Заключения

Безплатният онлайн слот 20 Super Hots е идеален избор за играчите, които обичат класическите слот игри с плодове и седморки. Тази онлайн слот игра е приятна за игра и много напомня за времето, когато игрите с плодове бяха удобни само в казината, а не онлайн. Сега можете да се насладите на големи печалби и специални бонуси в любимата си игра с плодове, която има коефициент на възвръщаемост на играча (RTP) от 95,79%. Забавлявайте се и залагайте отговорно.