Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ревю на ротативката 100 Super Hot

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 776

Ревю на ротативката 100 Super Hot

Търсите ли проста, но забавна игра на слот машина? Е, с безплатния видео слот 100 Super Hot ще можете да се насладите на тръпката от слот машините без допълнителни екстри. В слотовете 100 Super Hot са включени прости оформления, звуци и основни графики с ограничена анимация. Ако предпочитате игра без допълнителни функции, за която да се притеснявате, това е играта за Вас!

Играта включва някои фантастични бонусни функции, като например уайлд символите Red 7 и скатерите с една звезда. Целта на играта е да подредите възможно най-много еднакви символи на една печеливша линия. Ще спечелите джакпота, ако на една линия се паднат всички еднакви символи. Джакпотът може да бъде спечелен с всякакъв размер на залога, но колкото повече залагате, толкова по-голяма е печалбата.

Нещата стават плодовити

Ще можете да наблюдавате как се въртят символите на екрана, които са различни символи на плодове. Сред плодовете са лимони, грозде, пъпеши, сливи, череши и портокали. За да се улесни виждането на символите, фонът е обикновен - плътен черен екран. В това преживяване са използвани само няколко прости звука. Играта разполага със 100 печеливши линии, от които можете да избирате. За нискотехнологична игра с висока степен на волатилност това е висока оценка.

Можете да проверите печалбите в таблицата с печалбите, за да видите какво бихте могли да спечелите. Налична е джакпотна награда, при която парите от всички играчи се събират в голям фонд. Шансът да спечелите голяма сума пари е фантастичен!

Очаква ви едно класическо приключение

Софтуерната платформа за безплатната игра на слот машина 100 Super Hot е предоставена от EGT (Euro Games Technology). EGT е създател на разнообразни забавни игри със слот машини, като има голям избор от теми и стилове. EGT е създала 100 Super Hot слотове за играчи, които предпочитат опростените игри. Играта включва ярки плодове на семпъл фон, с няколко допълнителни графики и звуци, които допринасят за забавлението. Тъй като допълнителните функции могат да бъдат объркващи и да променят стила на играта, EGT я създаде за потребителите, които предпочитат този стил на игра. Слотът в тази игра е прост и ясен.

EGT може да бъде персонализирана така, че да отговаря на всеки бюджет. Със 100 Super Hot Slots можете да залагате, колкото искате, и все пак да имате добър шанс да спечелите, независимо дали сте нискобюджетен или високобюджетен играч. Въпреки че има 100 печеливши линии, можете да изберете да играете на 20, 10 или дори на 5 от тях. Максималният залог на завъртане варира от 0,40 до 0,80 монети.

Характеристика на слот машината

Слот машината 100 Super Hot има пет барабана, четири реда и 100 печеливши линии. Линията на печалба може да минава вертикално, хоризонтално или зигзагообразно през всеки от петте барабана. Целта на играта е да подредите 5 еднакви символа в печеливша линия. След завъртане може да се появи уайлд символът Red 7. Ако се появи, Red 7 ще замени други символи в играта, за да образува печеливша комбинация. Всеки символ се изплаща по различен начин в Red 7's. Той се изплаща 10 пъти за залог на пълна линия от 5, 4 пъти за грозде, 2 пъти за сливи или пъпеши и 1 път за череши, лимони и портокали. Има печалба от 500x залог, ако уцелите 5 скатер символа със звезди. Най-добрата печалба е 1000x залога Ви, ако на екрана Ви се падне червено 7. В тази игра няма допълнителни бонуси.

Основните контроли на играта са разположени в долната част на екрана. С помощта на символите плюс и минус можете да изберете залога си на линия и броя на печалбите, които искате да изиграете. Можете да натискате бутона "Старт" всеки път или да използвате функцията за автоматичен старт, която ще завърти колелото вместо Вас. Има бутон за спиране, за да можете да възстановите контрола по всяко време. Тази игра няма бюджет или стил на игра. Всеки ще се наслади на възможността да спечели големи суми пари, докато се забавлява!