Сливен. Новини от източника. Последни новини

Какви рокли ще са модерни през тази година?

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 613

Рокля

В женския гардероб винаги има малки тайни, които позволяват на дамите да бъдат възхитително красиви всеки ден, без да губят своя чар. И, разбира се, говорим за прекрасни рокли, които се предлагат в невероятно количество през новия есенно-зимен и пролетно-летен сезон.

Дизайнерите успяха перфектно да съчетаят безпрецедентна практичност и женственост в новите рокли 2022-2023, предлагайки несравними идеи за образи с рокли за всеки ден, за работа в офиса и за специални поводи. Модерните рокли на този сезон ще изглеждат достойно във всякакви ансамбли, в които няма да се съмнявате.

Модерна рокля с животинска щампа

Очарователна тенденция, която не губи популярност няколко сезона подред, е рокля с хищнически модел. В тенденцията ще бъдат „хищнически“ рокли с щампа на леопард, зебра, змия или питон, които се вписват идеално в комплектите на съвременните жени в големите градове. Такава рокля с анималистичен модел ще стане задължителна.

Очарователна мини рокля

Мини дължината е много популярна и желана през сезон 2022-2023, като е представена от шикозни рокли в различни стилове, които ще бъдат подходящи за всеки ден и за специално събитие. Дълги ръкави и затворено деколте ще изглеждат страхотно в модерните мини рокли. Ефектни ще бъдат кожена мини рокля в червено с колан, рокля мини палто, рокля пуловер, мини рокля от туид, къса рокля-калъф и мини сарафан с презрамки.

Стилен ежедневен сарафан

Перфектният избор на рокля за пролетта и лятото ще се предлага в модел сарафан с тънки презрамки или с V-образно деколте. Тази версия на модерна рокля може да бъде изпълнена с ярък и вълнуващ флорален принт, сатенен блясък, както и в монохромно решение, като ефектна черна сарафан рокля с отворен гръб. В това облекло можете да изглеждате красиво както през деня, така и вечер.

Ефектна дълга рокля до земята

Дългата рокля е чудесен вариант за облекло не само за вечерта, но и за през деня, разходка, пазаруване и среща с приятели. В модерна дълга рокля всяка дама ще се чувства страхотно, особено що се отнася до модерния нюанс на лайм, с който една модерна рокля с дължина до пода ще стане невероятна.

Разкошна, струяща се рокля

Леките и безтегловни рокли винаги са безумно женствени тоалети, които ви позволяват да изглеждате изискано през всеки сезон. За топлия сезон можете да намерите прекрасни плавни модели рокли с много волани, които създават допълнителен интригуващ ефект, флорален принт или анималистичен десен. В студения сезон се бъдете неотразими с плавна рокля с дълъг ръкав и високо деколте, комбинирана с красиви ботуши до коляното или груби ботуши.

Модна плисирана рокля

Красивите плисета също ще красят модните рокли на този сезон, както за всеки ден, така и за празник. Нов плисиран стил в модерните рокли 2022-2023 се предлага като отделни вложки отстрани на роклята, от гърдите или в къси рокли А-силует. Модната плисирана рокля изглежда много нежна и деликатна, дори в комбинация с ниски каубойски ботуши или боти до глезена.

Ефектна рокля-риза

Модерният стил на рокли за предстоящия сезон ще бъде попълнен с нови вариации на ризата-рокля, които много дами вече харесат много. Най-красивата рокля-риза ще бъде идеална за офис визия, идеално се вписва в ежедневна визия, а също така ще помогне на коктейл. Като модерно допълнение трябва да обърнете внимание на щампа, която ще придаде изтънченост.

Асиметрична рокля

Тенденцията на модерните рокли за следващия сезон е асиметрията, представена в по-голяма степен в дължината midi, което ви позволява красиво да импровизирате с изрязването в долната част на тоалета. Ако говорим за макси или мини рокли, тогава асиметрията най-често се прилага в рокля с едно рамо. Във всеки случай ще бъдете прекрасни с модна асиметрична рокля.

Модни дънкови рокли

Дънковите дрехи със сигурност трябва да са във вашия модерен гардероб и самите дънки са незаменими тук, защото дънкови рокли, изработени в стил калъф, мини рокля с флиртуващи волани или дънков сарафан ще се окажат безумно красиви.