Сливен. Новини от източника. Последни новини

Какви рекламни тениски да изберем за служителите си?

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 805

Какви рекламни тениски да изберем за служителите си?

Разхождайки се из търговски център, често можем да забележим служители на отделни магазини, които се движат по неговите алеи. Забелязваме ги благодарение на тениските с щампи, които носят. Благодарение на такова облекло служителите на отделните магазини се разпознават отдалеч. А това е изключително важно. Често се нуждаем от помощ при намирането на точния размер дрехи или дълго време търсим стока, видяна на уебсайта на магазина. След това се оглеждаме, за да намерим някой от персонала, който би могъл да помогне за разрешаването на проблема ни. Щампите върху бизнес тениски са изключително полезни и поради друга причина - един закачлив слоган или интересна картинка веднага привличат вниманието на клиентите на магазина и правят добро впечатление. Ако търсите рекламни тениски на едро, непременно разгледайте предложенията на Keya Europe! При тях ще намерите всичко, което търсите - памучни тениски на едро, бели тениски на едро, едноцветни тениски на едро или пък съчетание от специални цветове, на които държите. Keya е доказан бранд, който отговаря на най-високите стандарти за качество.

Чудите се какво фирмено облекло да изберете?

Много служители оценяват възможността да имат работно облекло. Фирмените рекламни тениски с щампа са идеалното решение за тези, които не могат да решат какво да облекат преди да отидат на работа всеки ден. Когато ги имат под ръка, хората, работещи в дадена фирма, не са поставени пред дилемата да изберат правилното облекло. Те винаги се радват да носят екип с лого на мястото, където работят. Носенето на фирмени тениски е не само реклама на компанията, но и позволява да се разпознае служител на даден обект от разстояние.

Печат върху тениски - къде да го поставим?

Собствениците на бизнес, които търсят рекламни тениски на едро своите магазини, ресторанти или вериги за услуги, са добре запознати с предимствата, които могат да се получат от корпоративните облекла. Това е отлична реклама не само за работното място, но и за предлагания асортимент. Но за да изпълнят перфектно ролята си, е добре да обмислите внимателно къде да поставите логото или слогана. То трябва да се вижда ясно и да съответства на размера на графиките, които ще бъдат щамповани върху тениската.

И така, къде е най-доброто място за поставяне на щампи върху фирмено облекло?

На гърба

Много често щампите на фирмените тениски се поставят на гърба. Това е умишлено, тъй като при подреждането на стоките клиентите обикновено виждат гърба на служителя и така могат да видят щампите върху тениската на мига. Но тази опция работи само за хора, които имат къса коса или коса на опашка или кок. Само тогава щампите на гърба на тениската ще бъдат видими.

На гърдите

Друго място, където често се поставят множество щампи, е предната част на тениската, по-точно областта на гърдите. Обикновено от лявата страна на тениската има малък знак, представляващ компанията. Най-често това е лого или слоган, свързан с дадена марка. Щампите върху предната част на тениската трябва да се поставят, когато служителят има пряк контакт с клиента, т.е. той е например търговски представител, банков служител или касиер.

Отстрани на тениската

В някои индустрии можете да видите и щампи отстрани на тениската. Най-често такова облекло се носи от лични треньори, фитнес инструктори и спортисти. Щампите отстрани на тениската ще се виждат само когато хората, носещи такива дрехи, вдигнат ръце. Ето защо се препоръчва да избирате такива тениски за хора, чиято дейност е свързана със спорт или друга физическа активност.

На ръкавите

Понякога можем да забележим наличието на щампи върху ръкавите на рекламната тениска. Това е доста рядко, но въпреки това, такова местоположение на фирменото лого или слоган, свързан с марката, е много видимо, така че може да бъде отлична реклама за компанията.

На яката на поло тениската

Много често работодателите предоставят на служителите си корпоративно облекло под формата на поло тениска. Изглежда много по-добре от класическа тениска и е по-удобна за служителите. Логотипите с малък размер изглеждат фино и същевременно са ясно видими при директен контакт с клиента.