Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ревю на слота 40 Burning Hot от EGT Interactive

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 629

Ревю на слота 40 Burning Hot от EGT Interactive

Прогресивният видеослот 40 Burning Hot на софтуерната платформа EGT Interactive, има пет барабана и четиридесет печеливши линии. Слотът с плодова тематика е чудесно продължение на първите две игри от поредицата. Символите са още по-конвенционални, въпреки елегантния си и лъскав дизайн. Класическото действие зад тях, което е същото като в първите две, е единственото нещо, което е постоянно. Но защо EGT трябва да променя нещо, което е било успешно в началото? Преди да се отправите към някое от интерактивните казина на EGT, може би ще искате да изпробвате 40 burning hot безплатно. Това е добър начин да се запознаете с функциите на играта.

Геймплей за слота 40 Burning Hot

40 Burning Hot има същите контроли като своите предшественици, но също така има и специфичен начин на игра, подобен на всички останали слотове.

- След като изберете залог на панела за бързи залози, който служи едновременно за залог и за начало, барабаните ще започнат да се въртят при този залог.

- Когато щракнете върху Кредит, ще се появи малък плъзгач, който Ви позволява да изберете броя на кредитите на линия, което повишава залога Ви.

- По време на автоматичната игра барабаните ще се въртят непрекъснато при последния залог. Докато не натиснете същия бутон още веднъж, за да ги спрете, барабаните ще продължат да се въртят.

- Функцията Gamble се активира, когато се появи след формирането на печеливша комбинация в дисплея за печалби.

Функции на слота

Уайлд символът на играта - четирилистна детелина, може да бъде открит на барабани 2, 3 и 4. С изключение на Scatter символите, всички останали символи на барабана могат да бъдат заменени от Wild символа.

И двата Scatter символа в играта - лилавата звезда и знакът за долар - могат да доведат до Scatter печалби. Единствената разлика е, че Scatter символът "долар" може да се появи на всички барабани, докато Scatter символът "лилава звезда" може да се появи само на барабани 1, 3 и 5.

Gamble

Като изберете опцията Gamble, можете да удвоите печалбите си. Ще трябва да предвидите дали следващата карта ще бъде червена или черна. Ако направите правилно предположение - печелите; ако направите грешно предположение - губите и се връщате в началото на играта. Като натиснете бутона Събиране, можете да излезете от кръга Gamble по всяко време с печалбите си.

Джакпот с мистериозни карти

Освен това има бонус от 4 нива, задействан на случаен принцип - Jackpot card mystery. Индикаторите са разположени над барабаните и всеки цвят карти има различно ниво. Първото ниво е картите спатии, второто е кари, третото е купи, а четвъртото е пики. Избирайте карти от тестето от 12 карти, които са обърнати с лицето надолу, докато след активирането на функцията не се разкрият три съвпадащи цвята. Ще получите съответната награда, след като съберете 3 съвпадения.

Обобщение

Слотът 40 Burning Hot изглежда фантастично визуално и има невероятна прилика с по-старите слот машини, когато плодовете бяха основен фокус. Броят на печелившите линии се различава от този на предишните два слота, но механиката на игра е по същество същата. Кой от тях е по-добър, зависи от бюджета Ви и от това дали обичате да правите големи залози или не. Не забравяйте, че повече действие е равно на повече забавление, но това означава и малко по-голяма волатилност.