Сливен. Новини от източника. Последни новини

Препоръки за една вълшебна сватба

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 678

Препоръки за една вълшебна сватба

Предстои ви най-щастливият и дългоочакван момент в живота ви, а именно вашата сватба? Това е прекрасна новина! Ако оставим настрани еуфорията за момент, ще разберете, че ви очаква една безкрайно дълга подготовка, по време на която настроенията ви ще варират и различни емоции ще взимат превес. Замислете се колко неща трябва да свършите, преди да кажете заветното „да“? Разбира се, има сватбени агенции и други екипи от професионалисти, но все пак и вашата намеса е от голямо значение.

Кои са главните неща, на които първо да обърнем внимание?

Наясно сме, че в рамките на тази статия няма да можем да изчерпаме всичко, което ще е нужно за сватбения ви ден, но ще се постараем да опишем най-важните детайли, които на всяка цена трябва да са част от този така специален ден.

На първо място, трябва да определим списъка с гостите и веднага след избирането на ресторанта е необходимо да разпределим къде ще стои всеки гост на тържеството ни. Независимо дали ще наемем сватбена агенция или не, трябва да сме сигурни какъв декор за събитието да изберем, както и какви да бъдат украсата, декорациите, цветята и балоните.

Нека вземем под внимание и малките детайли, а именно подаръчетата за всеки гост. Те могат да бъдат малки бутилки с вашите снимки, магнит, малки стъкленици с цветя, ключодържатели, бурканче с мед и още много дребни неща, които да зарадват вашите гости.

Следващ много важен акцент в подготовката е изборът на диджей. Постарайте се да намерите най-подходящия такъв, който ще се погрижи да държи градуса на настроението повдигнат, както и трябва да бъдете сигурни, че нито един ритуал или игра няма да бъде пропуснат. Фотографът заема едно от челните места, тъй като е важно всеки един момент да бъде запечатан както подобава, за да му се радвате дълги години напред.

За да имате качествено озвучаване и осветление на вашето събитие, трябва да се доверите на професионален екип. В този случай имаме идеалното предложение за вас – Анимес 3000 създаде удивителната платформа Evento.Group, благодарение на която можете да сте напълно спокойни, че най-щастливият ви ден ще бъде в сигурни ръце! Ще получите професионално и качествено озвучаване за събития, както и изключително важното перфектно осветление, за да може видеозаснемането да съхрани вашата приказка завинаги!