Сливен. Новини от източника. Последни новини

Видове златни обеци

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 591

Златни обеци

Златните обеци могат да бъдат намерени в различни стилове и с различни скъпоценни камъни. Можете да изберете да носите класически форми или да изберете нещо малко по-различно. Обеците от злато могат да бъдат едновременно женствени и елегантни. Все пак трябва да помислите какъв вид злато искате да използвате, за да създадете перфектния чифт обеци.

Стилове на златни обеци

Златните обеци могат да бъдат красиво и изискано допълнение към всеки тоалет. Те могат да бъдат в различни стилове. Златните обеци могат да бъдат инвестиционно злато и са неизменна част от всяка колекция бижута. Те също могат да бъдат подарък за вас самите. Но преди да тръгнете да пазарувате, най-добре е да знаете малко за различните стилове и характеристики на тези красиви обеци.

Висящите обеци са друг чудесен избор. Те ви карат да изглеждате по-женствени и закачливи и са идеални както за специални поводи, така и за ежедневно носене. Те могат да се комбинират и с други бижута, като колиета или гривни. Изглеждат елегантни, когато се съчетаят с елегантен, втален тоалет.

Златните обеци са класически моден аксесоар, който никога няма да излезе от мода.

Опции за скъпоценни камъни за златни обеци

Когато избирате чифт златни обеци със скъпоценен камък, има много фактори, които трябва да имате предвид. Размерът на скъпоценния камък ще повлияе на цената и цялостния външен вид. Избирането на голям скъпоценен камък може да бъде неподходящо за офис визия, докато носенето на по-малък, по-приглушен скъпоценен камък може да бъде изтънчено.

Изборът на обеци със скъпоценен камък ще добави цвят и блясък към всяко облекло, а най-хубавото е, че те са достъпни! Червените скъпоценни камъни са най-популярни, но розовите турмалини могат да бъдат също толкова прекрасни. Обеците със син сапфир са много елегантни и царствено изглеждащи. Други лазурни нюанси включват син топаз и тюркоаз. Друг популярен скъпоценен камък за обеци е аметистът. Този скъпоценен камък е известен със своите успокояващи ефекти и често се използва в дизайна на бижута.

Комплектът златни бижута със скъпоценни камъни е чудесен начин да внесете цвят във визията. Златното покритие е елегантна нотка към ярките цветове. Стилът и цветът на скъпоценния камък могат да бъдат персонализирани, за да съответстват на индивидуалния стил. Има много компании за бижута, предлагащи голям избор от скъпоценни камъни в злато. Някои дори се специализират в определен стил или скъпоценен камък.

Избор на стил на златни обеци

Има различни фактори, които трябва да имате предвид, когато избирате стил на златни обеци. Като за начало, много жени носят обеци, които подхождат на другите им бижута. Поради тази причина е важно да изберете правилния нюанс, който да съответства на тена на кожата ви. Докато всеки нюанс на златото ще изглежда добре на жена с по-тъмен тен, жените с по-светла кожа може да изглеждат по-добре с по-светъл метал.

Ако имате консервативна офис среда, ще искате да изберете обеци с по-малко блясък. Това означава, че няма големи обеци или висящи копчета. Ако работите в среда, която е по-експериментална и креативна, може да искате да изберете обеци със заоблени детайли или висящи.

Друг фактор, който трябва да имате предвид при избора на правилния стил, е формата на лицето ви. Ако имате кръгло или овално лице, можете да носите почти всеки стил обеци. От друга страна, ако имате издължено лице, може да изберете висящи обеци, за да привлечете вниманието към скулите си.