Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кои са актуалните тенденции при зимните мъжки боти?

, Камен Едрев (Сливен НЕТ)

Без източник | България | преди около 1 година | 535

Обувки Лазарин

Вашите зимни мъжки обувки са решаващи за елегантната ви визия. Подходящият модел ще добави стил към облеклото ви, а неподходящият може да нанесе сериозни щети на имиджа ви. Нека разгледаме моделите, които ще са емблематични през тази зима.

Изборът на обувки е съпроводен с немалко колебания и това е съвсем оправдано: те трябва да са топли, удобни и елегантни. Три в едно! Затова ние от LAZARINI - един от водещите български брандове за мъжка мода, решихме да ви улесним в избора, като ви насочим към най-подходящите мъжки обувки през зимния сезон, които ще ви помогнат при изграждането на стилна и запомняща се визия.

Един от базовите модели е емблематичният класически модел „Челси“. Той е подходящ за допълнение към всички мъжки спортно-елегантни панталони, официални панталони и дънкови панталони. Със своята матирана кожа, мъжките боти „Челси “ са точният избор за мъжки ежедневни обувки през зимата. Те не само имат стилна линия, но са и с устойчива подметка, която осигурява стабилност през зимния сезон. Пришитите шевове не позволяват разлепяне, което е често срещано при некачествените модели мъжки зимни обувки. Специалните мини филтри осигуряват свободно дишане на ходилата и така те не се запотяват.

Кои са другите актуални зимни мъжки обувки?

Ако търсите и предпочитате модели с връзки, те също са добър вариант, но определено придават по-спортно излъчване. Затова може да ги носите предимно с дънкови или спортно-елегантни панталони.

● Зимните мъжки боти с връзки обикновено са с дебели подметки и солидни грайфери, което ги прави не особено подходящи в съчетание с по-елегантно облекло. Подметките им са от неолит и са с декоративни шевове, които подчертават зоната на глезена.

● Подходящи за сухите зимни дни са по-спортните ниски модели, които стават за носене и в неангажираща офисна среда. Подметките им са по-дебели спрямо традиционните кецове, а освен това са и доста по-устойчиви през зимата.

● Eстествената кожа и велурът са материите, които осигуряват топлина и усещане за удобство на крака и през зимата. Основното предимство на естествената кожа е, че изолира влагата и топли добре, което е от голямо значение особено през зимния сезон.

● Декоративни удебелени (двойни) шевове и ажурни (перфорирани) мотиви в стил Оскфорд са отличителните белези на моделите мъжки зимни обувки на 2022-2023.

Актуалните цветови зимни мъжки боти

● През този сезон можете да заложите на тъмносиньото. То се съчетава лесно, а е по-стилна алтернатива на черния цвят. Така ще бъдете по-оригинален, а и този цвят е идеален за елегантно облекло и формални поводи.

● Тъмнокафяво и светлокафяво са също актуални цветове, но те са по-подходящи за не така елегантни поводи - за офиса и за излизания с приятели.

● Двуцветните и трицветните модели са много актуални и горещо ви ги препоръчваме. Перфектни са за съчетаване с дънкови панталони и мъжки спортно-елегантни панталони.

● Най-ексцентричните модели са многоцветни: с три основни цвята на лицевата част и с подметка в четвърти, контрастен, цвят. А самата подметка е допълнително подчертана с едри, удебелени шевове.

Съвети:

● Добре е да разполагате с поне три чифта мъжки зимни обувки, които да редувате, за да запазите перфектния им външен вид за много време занапред.

● Всяка обувка е подходяща за конкретен повод, затова винаги съобразявайте стила на обувките с цялостното ви облекло.

● Поддръжката на зимните обувки е изключително важна, тъй като те са изложени на най-суровите атмосферни условия. Не е достатъчно те да са добре почистени, кожата им следва да бъде и добре подхранена. На пазара има разнообразие от качествени продукти за поддръжката на обувките ви. Съветваме ви да ги купувате от специализираните магазини за обувки.

● При почистване, първо отстранете полепналата кал, с помощта на мека четка, която няма да нарани повърхността. Действайте с нежни кръгови движения. Ако обувките ви са с връзки, отстранете ги и тогава преминете към нанасянето на подхранващи и полиращи продукти. Те биха се отразили негативно на връзките, като ги оцветят неестетично и съкратят живота им.

● Ако ви се наложи да почистите набързо обувките си в офиса, добре е да имате под ръка мокри кърпички за бебета. С тях ще можете да ги почистите отлично, без да нанасяте щети на кожата им.

● Никога не поставяйте своите зимни обувки до директни източници на топлина – радиатори или печки.

Източник на изображенията: Lazarin

Снимки