Сливен. Новини от източника. Последни новини

Как да изберем модел клин, който да оформи красиво тялото ни?

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 686

Как да изберем модел клин, който да оформи красиво тялото ни?

Клиновете са предпочитани, секси и удобни дрехи за всяка дама. И макар да правят фигурата по-стегната визуално, все пак те ви описват с всичките ви несъвършенства във формата на тялото.

Съществуват съвременни модели клинове, които не само разкриват, но и прикриват. Сред множеството предложения изниква въпросът: как да се спрете на точния модел клин, който ще ви оформи красиво? Съветите са простички, а ползата от тях – огромна:

Правилният размер на клина

Да купите дреха от правилния размер и кройка за вас трябва да бъде на първо място. Това важи дори за клин, който – по същество – представлява облекло от еластична материя. Независимо дали планирате носене на клина в ежедневната си мода, за тренировки или за по-шикозен тоалет, не правете компромис с размера. В противен случай можете да се чувствате твърде пристегнати или прекалено развлечени. При първия случай ще изпъкнат неестетични тлъстини, а във втория клинът просто няма да има своето основно предназначение – да пристяга и оформя. По правило, точният за вас клин не се свлича, предоставя

свобода на движение и е от дишаща материя.

Внимание: Размерите и кройките на клиновете не са стандартизирани при различните марки и най-добре е да се пробват на място.

Ефектът на цветовете

Отдавна е известно, че различните цветове и комбинации от палитри влияят на визуалната слабост на фигурата. За да се „стесните” оптически, изберете по-тъмен цвят на клин. И обратното – ако желаете да подчертаете своя физическа даденост, с която се гордеете – например, сочни седалищни части, облечете клин, който е по-светъл в тази област.

Ефектът на пристягащия колан

Ако не сте доволни от добре очертана талия или леко изпъкнало коремче, изберете клин с пристягащ колан, който е на нивото на талията ви. Този важен за хубавата фигура елемент „прибира” сантиметри в областта на талията и придава женственост на визията.

Ефектът на високата талия

Ниската талия беше моден хит в продължение на десетилетия, но ефектът от нея бе подходящ за стройните, при това – с добре очертана талия, дами. За щастие, отново настъпи ерата на високата талия. Този ефект скрива част от коремната изпъкналост и подчертава красотата на извивките. Особено подходящ е за дами, които имат пищен бюст, но желаят да намалят обиколката на коремната си стена.

Предимствата на безшевния клин

Технологията, по която се създават безшевните клинове, предполага свобода на движенията, красиво оформяне на дупето и бедрата така, че да се избегне запотяване и дискомфорт. Материите са дишащи, а комфортът от носенето на такъв клин е несравним с други долни дрехи.

Снимки: Peach Pump

Снимки