Сливен. Новини от източника. Последни новини

Един от най-големите онлайн магазини за парфюми и козметика се намира в Сливен

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 610

парфюми и козметика

Обичате ли да пазарувате онлайн и да откривате най-изгодните оферти за козметика за лице, коса и тяло, както и парфюми на популярни марки? Тогава точното място за вас е онлайн магазин Parfimo.bg. Поръчването на продукти в онлайн магазина е лесно, бързо и сигурно. Хиляди доволни клиенти, партньори и независими търговски вериги ще потвърдят това.

Развитието на Parfimo през годините

Parfimo.bg е представител за България на голяма чешка парфюмерийна верига вече с над 20 онлайн магазина в различни европейски страни. Веригата има вече над 20 годишен опит в търговията с парфюми и козметика и е официален дистрибутор на едни от най-известните марки в света. Компанията е и един от големите търговци на едро, които зареждат стотици магазини, парфюмерии, козметични салони и складове в цяла Европа.

В електронния магазин ще откриете огромен асортимент от оригинални парфюми и маркова козметика от над 500 парфюмни и 300 козметични марки от най-ниския до най-високия клас както и специализирана медицинска козметика и продукти за професионална употреба. Можете да избирате между хиляди оригинални парфюми и маркова козметика и то на едни от най-ниските цени на българския пазар. От офиса на компанията в Сливен се управляват двата онлайн магазина, които оперират съответно на българския и на гръцкия пазар. И двата магазина са едни от най-големите в България и Гърция с постоянно нарастващ пазарен дял и хиляди доволни клиенти. Развитието на компанията последните години е изключително успешно, благодарение на упешните управленски стратегии на ръководството и екипа от професионалисти в областта на дигиталния маркетинг и онлайн търговията. Ако имате нужда от подробна информация за даден продукт или услуга, можете спокойно да се доверите на обучените специалисти, които с радост ще отговорят на всяко едно ваше запитване или въпрос.

Награди и отличия

Онлайн магазин Parfimo.bg е носител на много награди и отличия - една от тях е за "Най-бързоразвиваща се компания в България в сектор "Козметика" според независимата класация на вестник Капитал. През последните 5-6 години фирмата е увеличила оборотите си няколко пъти като тази тенденция се запазва и в момента, което е ясно доказателство и признание за добре свършената работа от целия екип, който стои зад този огромен проект. Награждаван неведнъж за Онлайн магазин на годината в категория „Парфюмерия и козметика“, спечелил наградата за „Коректен магазин“, която се присъжда въз основа на хилядите положителни мнения от реални клиенти, които този магазин е получил. Още от самото му откриване, Parfimo.bg заявява своята позиция като един от най-надеждните и предпочитани онлайн магазини за продажба на маркови парфюми и козметика в България. Успешното управление на компанията и желанието ѝ да бъде лидер в своята област, води до нейното успешно развитие с бързи темпове, стремейки се към постоянно подобряване на качеството на услугите, които предлага. Постигането на пълна клиентска удовлетвореност и максимално високо ниво на потребителско преживяване са едни от главните цели и приоритети на компанията.

Разнообразен асортимент за малки и големи

Защо да изберете онлайн магазин Parfimo.bg? На първо място, заради изкусително ниските цени и професионалното обслужване от служителите, което ще получите. Всички продукти са с гарантиран произход и се закупуват директно от производители и ексклузивни дистрибутори на марките в Европа и се изпращат от складовете на фирмата в Чехия. Забравете повече за фалшификати и реплики на парфюми – пазарувайте сигурно и изгодно без никакви притеснения. А кой не обича изгодните офертите и отстъпките?! Онлайн магазина предлага седмични промоции с избрани горещи оферти, сезонни разпроджби с реални отстъпки до -80% както и много подаръци, които можете да получите към поръчката си. На фейсбук страницата на магазина всяка сряда се организира игра, в която можете да участвате напълно безплатно и да спечелите парфюм или козметичен продукт като награда. Електронният магазин предлага на клиентите собствена търсачка в сайта с изкуствен интелект(AI), която бързо и точно ще ви помогне да откриете точно това, което търсите.

Независимо дали търсите любимия си крем за лице, летен парфюм или ще ставате родител за първи път - тук можете да откриете всичко необходимо на едно място на един клик разстояние от вас. Посетете онлайн магазин Parfimo.bg от уюта на дома си и се уверете сами – пазаруването там е бързо, лесно и изгодно.

Снимки