Сливен. Новини от източника. Последни новини

Тържествено изпращане на абитуриентите на Випуск 2024 в Котел

, Людмила Калъпчиева

Излъчване: Туида Нюз | Сливен | преди 2 месеца | 581

Тържествено изпращане на абитуриентите на Випуск 2024

Празничен беше тринадесети май за учениците и учителите на средно училище „Георги Ст. Раковски“ в гр. Котел. За поредна година училището изпрати своите пораснали момичета и момчета – зрелостниците от випуск 2024 година. В този ден училищния звънец оповести края на последния учебен час за учениците от 12 а, б и в клас, а денят, беше белязан както от радост, така и от тъга, защото дванадесетокласниците се разделиха не само с родното училище и неговото знаме, но и с ученическия живот и безгрижието на детството.

Зрелостниците бяха приветствани от директора на училището – Стефан Дондев, както и от кмета на Община Котел – Коста Каранашев, който изпрати поздравителен адрес.

В него, градоначалникът пожела на младежите да имат куража да сбъдват най-дръзките си мечти. Да имат късмета да реализират най-смелите си планове. Да бъдат здрави, жизнени, смели и целеустремени и винаги да носят Котел в сърцето си!

По-късно Стефан Дондев връчи на 10 от тях награди за отличен успех и пожела на всички абитуриенти да бъдат добри, да се научат да прощават и да останат човеци с главно „Ч“.

Община Котел

Снимки