Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 20.09.2024 г., петък

, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)

Излъчване: Туида Нюз | Сливен | преди 13 часа | 288

Сливен

Полицаи и еколози оказаха съдействие при спасяването на поен лебед в Сливен.

Седем художници от Сливен представят седемнадесет творби на Десетия пленер на виното, организиран от Фондация "Обществен дарителски фонд-Сливен" съвместно с Национален дарителски фонд "13 Века България”.

Заради ремонт на ул. „Янко Сакъзов“, от 14:00 ч. от 18 септември 2024 г. до 23 септември 2024 г. включително, автобусна линия №7 няма да обслужва спирките при Подстанция „Комуна“ и пред блок 29 в жк „Дружба“.

В местния парламент на Сливен предстои поредна смяна на съветници - общинският съветник от групата на „Левицата“ Антоний Андонов ще стане управител на „Общинска охрана и СОТ – Сливен“ ЕООД, след като спечели конкурс, а на негово място като съветник ще влезе зъболекарят д-р Иван Данчев.

Сдружение „ПРО“, в партнь Полицаи орство с Младежки дом – Сливен стартират обучителната програма „Млади предприемачи“ в Сливен.

ЮИДП осигури 100 кубика строителна дървесина за пострадали ферми в Харманли и Равна гора.

Полицейски служители проведоха урок по безопасно поведение на пътя като повече от час ангажираха вниманието на децата от детска градина „Еделвайс” в Сливен с правилата за движение, безопасно пътуване като пътници в автомобилите и безопасно управление на велосипеди. Запознаха се на практика с основните знаци и светофарната уредба.