Кликнете тук за да видите тарифите за реклама

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 18.10.2024 г., петък

, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)

Излъчване: Туида Нюз | Сливен | преди 4 часа | 74

Сливен

Изпълнителният директор на МБАЛ “Д-р Иван Селимински”-Сливен - д-р Васислав Петров, поздравява лекарите от болницата и колегите си от всички здравни заведения в областта с професионалния им празник - 19 октомври.

Областният управител Чавдар Божурски присъства на официалното дипломиране на Випуск 2024 на Филиал Сливен към Медицинския университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна.

Днес осмият випуск на Филиал Сливен на Медицинския университет „Д-р Параскев Стоянов“ - Варна официално се дипломира в зала „Сливен“.

Българският евродепутат Андрей Ковачев и австрийският му колега Александър Бернхубер посетиха Сливен, където се срещнаха с представители на местната власт, включително председателя на Общинския съвет и заместник-кметовете.

По повод Европейския ден за борба с трафика на хора, който се отбелязва на 18 октомври, в Сливен се проведе дискусионен форум на тема „Противодействие на трафика на хора и превенция на рисковото поведение при малолетни и непълнолетни лица“.

На 21 октомври от 16:00 часа в централното фоайе на Регионална библиотека „Сава Доброплодни“ в Сливен ще бъде открита изложбата „Бележити възрожденци от Сливенския край“, включваща портрети на известния български художник Петър Станимиров.

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 29 сигнала от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране, нарушаване на нощната тишина и други.

 
227.86 ms. / 1.2 MB