Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 17.03.2024 г., неделя

, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)

Излъчване: Туида Нюз | Сливен | преди около 1 месец | 899

Сливен

Проектът за зелен коридор между двата градски парка в Сливен е претърпял промяна, след множество сигнали на недоволни граждани и по настояване на общината.

Директорът на сливенския регионален исторически музей доц. д-р Николай Сираков бе гост на кръгла маса „Маскарадните игри – между автентичността и модерността“ в Ямбол.

Увеличават се площите за напояване в област Сливен чрез реконструкция на магистрален канал, от който се подава вода в участъка от с. Гавраилово до с. Тополчане.

Сливенският бизнесмен Иван Тихов е починал в събота в столицата – Тихов бе един от големите инвеститори в зелена енергия.

Безплатни прегледи за туберкулоза ще се проведат от 18 до 22 март 2024 г. в специализирания кабинет на Отделението по пневмология и фтизиатрия на „МБАЛ Д-р Иван Селимински“ – Сливен.

Иконостасът на църквата „Света Троица“ в сливенския квартал „Речица“ е дело на ученици от Националната художествена гимназия „Димитър Добрович“.

Община Сливен и „БалБок Инженеринг“ АД организират на 19 март пролетна кампания за безвъзмездно приемане на опасни отпадъци от домакинствата.