Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 13.04.2024 г., събота

, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)

Излъчване: Туида Нюз | Сливен | преди 2 седмици | 607

Сливен

В хотелски комплекс „Национал Палас“ бе представена автобиографичната книга на Стоян Симеонов „Един /не/обикновен живот“.

Кметът на Сливен Стефан Радев беше избран за председател на Управителния съвет на Регионалната асоциация на общините /РАО/ "Тракия".

Представители на Община Бургас представиха пред жителите Сливен проекта за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион.

Министерският съвет възложи на бившият сливенски депутат и министър на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков координацията по изпълнението на дейностите във връзка с организационно-техническата подготовка на изборите.

В заседателната зала на Областна администрация в Сливен се проведе регионална конференция на тема „Прибирам се вкъщи след работа! Някой ме чака там“.

Театър „Класика“ при ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ отпразнува своята 33-та годишнина с представяне на пиесата „Има един народ“, написана от ръководителя на театралната формация и преподавател в гимназията Соня Келеведжиева.

Община Сливен организира представяне на книгата "Каракачаните в България" на Еврипидис Макрис, която беше преведена на български език.