Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 14.04.2024 г., неделя

, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)

Излъчване: Туида Нюз | Сливен | преди 2 седмици | 530

Сливен

Областният управител на Сливен, инж. Маринчо Христов, проведе консултации за формирането на Районна избирателна комисия (РИК) в присъствието на представители от Областната администрация и парламентарно представени партии и коалиции.

ЦИК ще решава кой да бъде председател на РИК Сливен, след като на днешните консултации при областния управите, парламентарно представените партии не бе постигнаха консенсус.

Лични данни на жители на сливенския квартал "Надежда" са били използвани от уличените във Великобритания като организирана престъпна група за измами в социалната система.

Областният управител Маринчо Христов по всяка вероятност ще бъде сменен, като спряганите за поста са Минчо Афузов и Чавдар Божурски.

В центъра на Сливен бе открит първият магазин за професионална козметика „Pro Waves – Красива всеки ден“ – търговският обект е собственост на Ели Садулова, която е професионален фризьор от 20 години.

На 15.04.2024 г. (понеделник) от 11:00 ч. в зала „Георги Данчев“ на Областна администрация Сливен ще се проведе регионална консултация за подготовката на програма – ДОМИНО 2 (2024 – 2028 г.) по Швейцарско-българската програма за сътрудничество.

Възстановяването на първата сливенска болница като паметник на културата и бъдещето й като Национален хоспис център е главно ядро в Концепцията на Сдружение ЮРИЦ „Здраве“ за интегрирани териториални инвестиции по програма „Развитие на регионите 2021 – 2027 г“.