Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 17.04.2024 г., сряда

, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)

Излъчване: Туида Нюз | Сливен | преди около 1 седмица | 274

Сливен

В Сливен предстои на 18 април второ събитие от съвместния проект на сливенския Симфоничен оркестър и Национална художествена гимназия „Димитър Добрович”.

На 20 юни /четвъртък/ от 20:30 ч. град Сливен става част от Концерти с кауза „С песен и стих в сърцата“ – събитието ще се проведе на лятната сцена в крепост Туида.

Окръжен съд Сливен върна делото за катастрофата, при която миналата година в ранните сутрешни часове на Гергьовден бяха пометени и убити от джип четирима мъже, возещи се в каруца без светлинни обозначения.

Сливенско присъствие има в първата официално обявена листа с кандидати за Европейския парламент, сред имената е Филип Кънев.

Специализирана операция по противодействие на конвенционалната престъпност, наркоразпространението, незаконен добив на дървесина, нерегламентирана продажба на акцизни стоки, опазване на обществения ред, пътна безопасност и осигуряване на полицейско присъствие в уязвимите района, участъци, махали и квартали, е проведена на територията на ОДМВР-Сливен.

Инър Уийл Клуб Сливен уведомява жителите на града, че са намерени извършителите на вандалския акт срещу куклата Кели, поставена в района на пл. „Васил Левски“ и им е потърсена отговорност.

За поредна година Сливен се включва в благотворителната кампания на "Капачки за Бъдеще“ на 20 април.