Сливен. Новини от източника. Последни новини

България се представя на водещото глобално събитие за козметика в Париж

, Людмила Калъпчиева

Излъчване: Туида Нюз | България | преди около 1 седмица | 192

България се представя на водещото глобално събитие за козметика в Париж

НЕУСТОИМ БЛЯСЪК НА ПЪРВОКЛАСНИ ПРОДУКТИ

Как се стига от Долината на розата до световните сцени

IN-COSMETICS GLOBAL завладя света. Водещото глобално събитие за козметика, етерични масла и суровини за продукти за лична хигиена отвори врати във френската столица. Изложението в Paris Expo Porte de Versailles ще продължи до 18 април 2024 г. и обещава да бъде едно от най-впечатляващите досега. Форумът ще посрещне над 12 500 специализирани посетители от цял свят, предлагайки несравнимо пътешествие в света на чистите натурални продукти и нови функционални съставки, през постиженията в научноизследователската и развойна дейност, следващи потребителските предпочитания. А поведението на потребителите вече е различно и естествено диктува нови подходи на предлагане и реклама, авангардни продукти и обучителни сесии, които ще отключат тенденциите за красота от утрешния ден със засилени образователни програми.

В основната палата на изложението, редом до световните лидери, на щанд 1X109 са фирмите от България, членове на Българската национална асоциация „Етерични масла, парфюмерия и козметика“ (БНАЕМПК). АПИС АГРО 98 ООД, АЯЛИ ГРУП ЕООД, ДЕНИТА ООД, ЕТЕРИЧНИ МАСЛА И БИЛКИ ООД, КАТЕКО ООД отново представят първокласни продукти родно производство, които проправят силното влияние на страната върху пазара с етерични масла, аромати, козметика. Българското участие се осъществява с подкрепата на Министерството на земеделието и храните и Държавен фонд „Земеделие“. На самостоятелни щандове са и фирмите ГАЛЕН – Н ООД, в зала 1 щанд U49, ЕНЪО БОНЧЕВ ПРОДАКШЪН ООД в зала 1, щанд U40, ПАВЛОВИ ФУУД ИНДЪСТРИЙС ООД в зала 1, щанд R148.

„България е синоним на първокласно качество, държейки короната на „Родината на розата“. За българските производители е важно да имат равноправен достъп до най-големите доставчици на суровини, до производителите на премиум козметика и участието ни в това изложение ни осигурява ценна възможност за това. Осъществяваме нови контакти, затвърждаваме водещата ни позиция в сектора за суровини и усвояваме последните трендове в маркетинга във висококонкурентния сектор на козметиката, погледнат от Париж. Всяка една от фирмите ни е посланик на България, затова и подкрепата за компаниите е много важна, за да стигнат до най-престижните витрини в света - от Париж до Ню Йорк, от Рим до Токио“, каза Гергана Андреева, изпълнителен директор на Българската национална асоциация „Етерични масла, парфюмерия и козметика“.

В изложението българските фирми участват редом с водещи доставчици на съставки за лична хигиена, включително Ashland, BASF, Clariant, Evonik, Lubrizol и Symrise. Специфични за всяка страна павилиони също присъстват на събитието с множество производители от Франция, Обединеното кралство, Испания, Бразилия, Южна Африка, Индонезия, Перу и Китай. Интерес предизвикват сесиите на Marketing Trends с презентации от Euromonitor International, Kline & Co, Beautystreams, Ecovia Intelligence и Reach24, както и наскоро разширената Sustainability Zone за нови продукти, включваща над 190 продукта, пуснати на пазара през последните шест месеца.

Заповядайте на българското участие в Париж на IN-COSMETICS GLOBAL - изложбен център Paris Expo Porte de Versailles, щандове 1X109, 1U40, 1U49, 1R148

Снимки