Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 28.06.2024 г., петък

, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)

Излъчване: Туида Нюз | Сливен | преди 2 дни | 339

Сливен

American Muscle Cars Fest отново ще събере любители и собственици на американски автомобили в Сливен на 30 юни от 09:00 до 16:30 часа.

Всички етажни собствености с енергийни обследвания и технически паспорти могат да кандидатстват за саниране на жилищни сгради по новата процедура до 23 август 2024 г.

Сливенската общественост се срещна снощи в зала “Сливен” с най-успешният ръководител на българската култура Георги Йорданов.

Отделението по неонатология към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен получи дарение от доброволческата организация „Капачки за бъдеще“, връчено лично от основателя Лазар Радков в присъствието на зам.-кмета Камен Костов и медицинския персонал.

Община Сливен ще проведе първата дезинсекция на липовите дървета по бул. „Цар Освободител“ на 28 юни от 4:00 часа сутринта.

Министърът на иновациите и растежа Росен Карадимов високо оцени проекта за индустриален парк в Сливен по време на посещението си в града, където разговаря с кмета Стефан Радев и неговия екип.

Първото читалище в Сливен „Зора-1860“ ще получи дарение от 160 хиляди лева от община Сливен за ремонт на театралната зала.