Сливен. Новини от източника. Последни новини

SuperHosting.bg Ревю

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 603

SuperHosting.bg

SuperHosting.BG е една от най-старите и авторитетни хостинг компании в България. Ние ще я разгледаме, за да видим какво прави тази хостинг компания толкова популярна не само в България, но и на целия Балкански полуостров.

Кратък преглед на SuperHosting.BG

„СуперХостинг.БГ“ ООД е основана през 2005 г. и е базирана в България. Тя е една от най-бързо развиващите се хостинг компании в България. Тя предлага различни хостинг решения като част от своите услуги.

Регистрацията на домейни, онлайн SaaS платформи и други инструменти, които подпомагат дългосрочното развитие на онлайн бизнеса, са примери за хостинг решения.

Специализирани са в осигуряването на сигурна уеб хостинг инфраструктура, както и на денонощна техническа поддръжка за над 200 000 уебсайта.

Нека се запознаем по-подробно с този доставчик на хостинг услуги и да видим как можем да Ви помогнем в намирането на подходяща хостинг услуга и промо код супер хостинг за вашето онлайн присъствие.

Планове от SuperHosting.BG

SuperHosting е хостинг компания, която предлага разнообразни услуги, за да отговори на нуждите на различни видове онлайн бизнес. Те имат планове за споделен, управляван, специализиран, VPS, реселърски и WordPress хостинг, наред с други неща.

Техните SSD хостинг планове, които включват неограничена честотна лента и цялостна сигурност, са най-популярните от предложенията им. По-нататък ще разгледаме някои от специфичните характеристики на тези планове на SuperHosting.

Техният план SuperStart, който включва 15 GB дисково пространство, близо 12 000 месечни посещения и неограничена честотна лента, е идеален за личен уебсайт или блог. Цената на този план в момента започва от 4,75 EUR на месец.

Планът SuperStart от SuperHosting.BG

Той има следните характеристики:

- 1 GB оперативна памет - 1 седмично архивиране на отдалечен сървър - Пълна сигурност - Лек WordPress мениджър

Планът SuperPro

Струва 6,75 € на месец, е идеален за бизнес уебсайт. Основните характеристики на този план са 50 GB дисково пространство, близо 36 000 месечни посещения, неограничена честотна лента и три седмични резервни копия.

Планът SuperPro включва също:

- 1 GB оперативна памет

- Пълна поддръжка за управление на WordPress

- Неограничени поддомейни

- Неограничен SSL сертификат (при поискване)

Планът СуперХостинг

Идеален е за тези, които искат да стартират онлайн магазин. Той струва 12,75 EUR на месец и включва 150 GB дисково пространство, близо 100 000 посещения месечно, неограничена честотна лента и пет седмични архива.

- В плана SuperHosting са включени и безплатните RapidSSL и SuperChache за високоскоростни сайтове.

- Неограничен брой поддомейни

- 270 000 директории

- 2 GB RAM (INODES)

Един от техните хостинг планове за WordPress се предлага на малко по-висока цена. Те имат същите имена като плановете SSD и почти същите функции.

Характеристики на SuperHosting.BG

SuperHosting.BG гарантира 99,9% време за работа на сървъра като начин да гарантира, че Вашият уебсайт е винаги достъпен.

Редовното създаване на резервни копия гарантира, че данните Ви са защитени и че можете да ги възстановите при необходимост.

SuperHosting.BG също така е разработил удобен за потребителя cPanel, за да направи процеса на управление възможно най-прост.

Като клиент на SuperHosting.BG можете да очаквате да получите най-добрата стойност за парите си с функции като: - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата техническа поддръжка - Изключително обслужване на клиенти - Сигурност и надеждност на уебсайта - Защита от DDoS - Съотношение между цена и качество - 30-дневна гаранция за връщане на парите

Техните сървъри се намират в специализирания център за данни на Equinix. През август 2020 г. Equinix, доставчик на услуги за колокация и взаимно свързване на центрове за данни, беше обявен за Google Cloud Premier Partner.

Със своите 205 центъра за данни в 25 държави на пет континента, компанията е лидер в глобалния пазарен дял на центровете за колокация на данни.

За SuperHosting може да се каже, че осигурява надеждна техническа поддръжка. Телефон, електронна поща, система за издаване на билети и чат на живо са всички възможности за връзка с техническите им специалисти.

Всички опции са достъпни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Освен това тяхната база знания с възможност за търсене, съдържа множество полезни отговори на често задавани въпроси.

В базата с познания за поддръжката има теми, които отговарят на въпроси за повечето технически трудности, с които може да се сблъскате, и обхващат всички продукти на компанията.

Заключение

SuperHosting.BG е една от най-старите и известни хостинг компании в България. Заслужава да се отбележи, че SuperHosting.BG има разумни цени и предлага поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.