Сливен. Новини от източника. Последни новини

Парфюми за мъже

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 779

Парфюми за мъже

Много хора смятат, че за мъжа е много по-лесно да се избере парфюм, отколкото за жената. Но това е миф. Нека да разберем този въпрос заедно с вас в тази статия.

Мъжки парфюм - женска слабост

Именно благодарение на ароматите силните представители на човечеството придобиват истинския си статус в обществото и се чувстват лидери. Когато избирате парфюми на мъж, запомнете, че:

•жените оценяват аромата и по външния му вид (вида на бутилката или опаковката на парфюма), то за мъжете много по-важна същността на аромата, как се отваря и дали им подхожда до имиджа;

•мъжките парфюми са много по-концентрирани от женските. Ето защо, когато купувате аромат в магазин, не бързайте да плащате за него, след като го нанесете върху тялото. Дайте му 15-20 минути да се отвори;

•точно както дамските парфюми, мъжките парфюми могат да бъдат разделени на различни видове, за различни мъже.

Видове мъжки парфюми

Намирането на идеалния аромат за любим мъж или добър приятел е трудна задача, но изпълнима, ако прибягвате до някои трикове: например да наблюдавате мъж, за да определите неговата личност, стил, начин на живота.

Бизнес стил

Един от най-често срещаните видове, чиито основни качества са издръжливост, амбиция, концентрация и фокус. Билкови и дървесни нюанси с нотки на кедър, сандалово дърво и кедър са идеални за такива мъже.

Мачо

Секси мъже, които имат своенравен характер и винаги са неустоими. В същото време те са умерено строги и готови за подвизи. Във вените им тече истинска горима смес, а тялото е изградено, без преувеличение, идеално. Този тип се характеризира с парфюми, които използват етерични масла, кехлибар и пачули.

Творческа личност

Това са философи, художници, музиканти, актьори – те са чувствени, искрени, мистериозни и непредвидими. Такива мъже се характеризират с топли миризми с непредвидими нюанси.

Спортен стил

Парфюмите за мъже от този тип трябва да бъдат едновременно енергични и сдържани. Адреналин в кръвта, екстрем – это какво тече в кръвта им. Спортният парфюм има фин и свеж цитрусов или морски аромат и се предлага само във формат парфюмна вода или тоалетна вода.

Класически

Нищо чудно, че тези мъже ги наричат истински “джентълмени”. Тяхното поведение, интелект и изискан костюм веднага говорят за техния статус в обществото и отношението им към живота. Класическите аромати са чувствени и привлекателни.

И не забравяйте – ако известни и популярни парфюми не харесва или не подхожда на мъжа, тогава не е нужно той да се опитвате да го “носи”. Потърсете “негов” аромат, дори производителят да не е толкова популярен.