Сливен. Новини от източника. Последни новини

Спортни функционалности на winbet.bg

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 630

Спортни функционалности на winbet.bg

От нови и полезни спортни функционалности могат да се възползват всички активни клиенти на най-големия игрален сайт у нас - winbet.bg.

Въпросните инструменти могат да бъдат използвани при направени залози в атрактивната спортна секция на winbet.bg. Те могат да помогнат на играчите в определени ситуации, както и да се използват стратегически от тяхна страна. Ето кои са някои от най-предпочитаните от страна на потребителите:

Бонус колонка

Бонус колонка е една от най-предпочитаните спортни функционалности в WINBET. Тя позволява на всеки потребител да получи допълнителен бонус при създаването на залог тип акумулатор - или т.нар. “права колонка”.

Благодарение на Бонус колонка, колкото повече събития добавите в своя акумулатор, толкова по-голям краен бонус ще ви бъде начислен. Например, ако съставите селекция от пет срещи в акумулатора си, ще получите бонус към печалбата от 12%. Всички увеличения на печалбата в Бонус колонка можете да видите в сайта на WINBET в секция “Промоции”.

Ранно изплащане

Много често при залозите се случва така, че ние подкрепяме даден отбор да спечели, като той повежда с два гола разлика. За съжаление, впоследствие се стига до пълен или частичен обрат, а “нашият” отбор губи иначе добрата си преднина.

Именно този проблем може да реши функцията Ранно изплащане в winbet.bg. Когато вие подкрепите даден тим да спечели, а той поведе с два гола разлика, залогът ви ще бъде автоматично затворен и маркиран като печеливш. Така каквото и да се случи до края на двубоя, това не е важно - поставеният залог вече е спечелил.

На winbet.bg можете да видите за кои първенства и турнири важи този бонус. Следва да знаете, че той е активен единствено за залози, поставени преди началото на срещата. Залози, поставени в реално време, не се считат за квалифициращи.

0:0 - Отменен залог

Друг полезен инструмент, който откриваме на winbet.bg, е 0:0 - Отменен залог. Ако потребителят направи залог при определени пазари и първенства/турнири, посочени от оператора в условията, а срещата завърши при нулево равенство, WINBET ще възстанови обратно сумата по залога.

0% Марж

Всеки фен на спортните залози би искал да разполага с възможно най-високи коефициенти, които да използва. Това е възможно благодарение на функцията 0% Марж, при която определени събития разполагат с повишени коефициенти от страна на оператора.

WINBET посочва, че 0% Марж се предлага на избрани събития за пазарите “Победител” и “Краен резултат”. Потребителите могат лесно да се ориентират, защото въпросните събития са маркирани със специален знак 0%.

Застраховка Колонка

Застраховка Колонка е още една спортна функционалност на winbet.bg, предназначена за почитателите на правите колонки.

Според условията на този инструмент, ако направите акумулатор с поне три селекции, а само една от тях се окаже неуспешна, WINBET ще ви зарадва с безплатен залог за утешение. Стойността на безплатния залог ще бъде определена на процентна база от стойността на направения залог.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.