Сливен. Новини от източника. Последни новини

Десислава Танева: За да има легитимност 51-ото Народно събрание, нека хората да излязат и да гласуват

, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)

Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен | България | преди 5 часа | 68

-------

За да има легитимност 51-ото Народно събрание, нека хората да излязат и да гласуват на 27 октомври. Това призова Десислава Танева, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Сливен и областен ръководител на партията.

„В края сме на поредната предизборна кампания. Все по-трудно е да обясним на хората защо през няколко месеца трябва да се харчат по 100 млн. лв. за нови избори, вместо тези средства да се инвестират в по-добра инфраструктура, здравеопазване, социални грижи. За седми път, за последните малко повече от три години и половина сме на избори. България изпадна в много трудна политическа ситуация в последните години. Изходът обаче е само един – да гласуваме. Защото само стабилно, сигурно и отговорно управление може да реши проблемите на общините и малките населени места. Нека в неделя да направим представителна извадка от обществото и да изпратим в 51-ия парламент народни представители, които са избрани с висока избирателна активност“, заяви Десислава Танева.

Тя е категорична, че нищо не може да спре контролирания вот освен гласуването. „Когато не гласуваме ние не наказваме никого, наказваме самите себе си. По този начин в парламента се промъкват партии и фигури, които открито работят срещу стабилността на държавата. Затова излезте в неделя и гласувайте. Ако на 27 октомври ГЕРБ - СДС получим категоричната подкрепа на българските граждани, ще направим необходимото този порочен кръг от избори да приключи“, каза още водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Сливен.

Десислава Танева отново заяви, че единствено ГЕРБ може да състави правителство, с подготвени експерти. „Ние доказахме, че имаме опита, експертността и далновидните секторни решения, за да управляваме и развиваме България. Нека заедно спрем този хаос през последните четири години, политическата и икономическата криза. Подкрепете ни с номер 18 в бюлетината за ГЕРБ-СДС“, призова Танева.

Тя благодари и на всички, които са участвали в срещите в рамките на кампанията. „Благодаря на всички, които в тази кампания и в годините назад, отделиха от времето си, за да присъстват на нашите срещи, да дебатираме по проблемите на деня и да търсим заедно решения. Защото искреността и отговорността в нашия диалог предопределя общия успех. Аз и моите колеги ще продължим да работим за една по-добра България и повече възможности за Сливен. Градът и страната ни заслужават сигурно бъдеще и стабилни доходи“, допълни Десислава Танева.

Гласувайте за ГЕРБ-СДС на 27 октомври с № 18 в бюлетината!

Снимки