Кликнете тук за да видите тарифите за реклама

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ибрям Мустафов и Георги Даскалов: Единствената точна рецепта за подобряване състоянието на страната е редовно правителство на ГЕРБ

, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)

Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен | България | преди 4 часа | 85

-----

Здравето е най-голямата ценност в съвременните развити общества, тъй като е предпоставка за увеличаване на благосъстоянието на държавата. Всеки човек, независимо от мястото, където живее, да има бърз достъп до здравеопазване е основна цел на ГЕРБ-СДС. Това заяви кандидатът за народен представител Ибрям Мустафов, който е под номер 105 в листата с номер 18. Той е категоричен, че единствената точна рецепта за подобряване състоянието на страната е редовно правителство на ГЕРБ.

„Хората знаят, че при всеки проблем ние сме насреща и сме готови да съдействаме. Нашата първа задача при мандат на ГЕРБ ще бъде да върнем доверието на хората в институциите и да спрем противопоставянето и всекидневните внушения и лъжи“, посочи Ибрям Мустафов.

От своя страна кандидатът под номер 110 в листата с N18 Георги Даскалов заяви, че целта пред ГЕРБ-СДС е не просто да спечели поредните предсрочни парламентарни избори, но и да състави стабилно редовно правителство.

„Това, което поехме като ангажимент в здравеопазването и успяхме да изпълним е прекратяване на продажбата на така наречените вейпове на деца, спряхме друго опасно вещество използвано от младежите – райския газ. Осигурихме мобилни лекарски екипи за труднодостъпните райони, както и преглед от разстояние чрез телемедицина. Това е само малка част. Още много неща можем да направим, както вече сме доказали, но за да постигнем приоритетите ни е нужна подкрепата на всеки български гражданин. Призовавам всеки жител на Сливен и областта да излезе да гласува на 27 октомври, за да се случи всяко едно нещо, което се очаква от държавата. Сигурност и стабилност - това й трябва на България, а ГЕРБ-СДС може да го осигури“, каза още Георги Даскалов.

„В управленската ни програма е предвидено създаване на Национален център за скрининг и профилактика на социалнозначими заболявания на новородени, бебета, деца и възрастни, кадрово обезпечаване с лекари и професионалисти по здравни грижи – тристълбово финансиране, както и достъпна и всеобхватна здравна система. За здравето на децата на България сме заложили създаване на национален център за широкообхватен пренатален и неонатален скрининг, специализирани профилактични здравни и дентални програми в детските градини и училищата, допълнително учебно време по здравно образование за здравословен начин на живот. Трябва да работим за осигуряването на оптимално здраве на населението чрез превенция“, каза още Ибрям Мустафов.

Снимки

 
166.53 ms. / 1.2 MB