Кликнете тук за да видите тарифите за реклама

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Радостина Бакалова: ГЕРБ ще рестартира изграждането на големите стратегически проекти

, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)

Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен | България | преди около 1 час | 61

-----

ГЕРБ гарантира, че ще продължи изграждането на инфраструктура според нуждите на бизнеса и хората по места. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС в Сливен Радостина Бакалова.

Категорична е, че ГЕРБ ще работи за привличане на инвеститори в изграждането на големи пътни отсечки, което ще допринесе за развитието на свързаността и туризма. „След 3 години безвремие, спрени проекти и неосъществени цели на предходни служебни и редовни правителства, рестартираме изграждането на големите стратегически проекти. Ще завършим започнатите магистрали и транспортни коридори. Възстановяваме и програмата за саниране със 100% държавни средства. Вече не само многофамилни, но и еднофамилни жилищни сгради. Това е гарантирано от ГЕРБ“, каза Радостина Бакалова.

Категорична е, че забавянето на инвестициите в инфраструктура е довело до оскъпяване и влошаване на състоянието на започнатите или стартиращи стратегически проекти. „При редовно правителство на ГЕРБ ще насочим усилията си в наваксване на проектирането, строителството и поддържането на ключови обекти в страната. Ще завършим окончателно автомагистрала „Хемус“, магистрала „Струма“ и разширяването на АМ „Тракия“ между София и Пловдив с по една допълнителна лента във всяка посока. Ще бъде завършена магистралата Русе – Велико Търново и пътя Видин – Ботевград“, каза още кандидатът за народен представител. Отделно всяка година ще бъдат качествено ремонтирани по 2000 км републикански пътища, защото доброто поддържане гарантира по-дългата им експлоатация и сигурност за живота на пътуващите.

ГЕРБ гарантира и саниране на по 1000 жилищни блока годишно. „След 4 години застой и скандали в сектора, още през първата година на нов мандат ще си проличи разликата. По старата програма за саниране бяха обновени над 2000 сгради, което означава, че над 180 000 семейства живеят по-комфортно. Санирането ще е 100% безплатно за гражданите. През последните 4 години с публичен ресурс имаме точно нула санирани сгради“, коментира Радостина Бакалова.

Преодоляването на проблемите с водоснабдяването е следващия водещ приоритет за ГЕРБ. Поема се ангажимент за рехабилитация на водопроводи, приоритетно в региони в криза, строителство на нови язовири за питейно-битови нужди, изграждане и възстановяване на ключови водностопански системи.

Радостина Бакалова-Петкова е от град Шивачево. Тя е на 11-та позиция в листата с номер 18 и е организационен секретар на ГЕРБ в община Твърдица. По професия е строителен техник.

Според нея ГЕРБ и СДС трябва отново да поемат управлението на страната, за да продължат добрата си работа, която преобразява България!

Може да подкрепите Радостина Бакалова като гласувате с № 18 в бюлетината, с преференция 111.

За #Стабилност и #Сигурност на България!

 
129.99 ms. / 1.2 MB