Сливен. Новини от източника. Последни новини

Отстъпка.БГ - иновативен портал за кодове за отстъпки

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди 2 години | 470

Отстъпка Бг

Онлайн пазаруването в последните години събираше все по-голяма аудитория и в днешните пандемични времена стигна до ниво на основна платформа за покупка на стоки от всякакво естество.

Ако сте от потребителите, генериращи приходи в тази пазарна ниша, знаете, че търговците масово предлагат отстъпки на своите верни и редовни клиенти по всевъзможни начини. Най-често предлаганият начин е промо кодът, с който пазарувате на по-ниски цени от тези на редовна продажба за всички клиенти. Сдобиването с подобна възможност става на база предишни покупки, независимо дали това са стоки или услуги.

Редовният клиент е клиент с предимство, а такъв може да стане всеки от нас, но възможностите на отделния потребител на стоки опират до един или няколко онлайн магазина. Пазарът обаче е широк, а намаленията са примамливи. Можем ли да се ползваме с привилегиите на редовните клиенти, без да сме сред перманентно пазаруващите в кой да е магазин в интернет?

Отстъпка Бг - иновативен портал за кодове за отстъпки

Има такъв вариант и той се нарича Отстъпка.Бг, уебсайт, предлагащ ваучери за истински големи намаления.

Предложенията на уебсайта са за продукти и услуги на промоционални цени, предоставяни от различни компании с разнородна дейност. Така хранителните продукти, козметиката, канцеларските материали, облеклата и всичко необходимо може да се закупи на по-ниска цена.

Това предложение изключва условието за лоялния клиент, който изчаква да получи своя промо код и с него да закупи нови предложения от магазина на по- изгодни цени.

Предложението е напълно безплатно, може да се използва веднага. Когато някъде предлагат нещо безвъзмездно, това прави клиентите скептични и ги настройва подозрително. Защо някой ще положи професионален труд и ще го предостави без условия за общо ползване?

Сигурно всеки знае за интереса към пазаруването с ваучери, който е много популярен в САЩ с цел спестяване. Да се научим на спестовност, без да се лишаваме от любими и необходими стоки и услуги е цяла наука. В Отстъпка.Бг тази дейност е овладяна до съвършенство и се предоставя на всички, които имат желание да се научат да бъдат пестеливи в добрия смисъл на понятието, като просто пазаруват с ваучери за намаление. Стигането до този портал е много лесно. Всеки, който търси ваучер за намаление, веднага попада на портала.

Как се ползва кодът за промоция?

Иновативният портал Отстъпка.Бг предоставя информация за текущите намаления. Трябва само да се копира избраният код за отстъпка и после да се впише в сайта на търговската компания, предложила поле за неговото въвеждане. От общата стойност на покупката ще бъде приспадната отстъпката, която е дадена в процент. Колко голям може да бъде процентът? Той варира в широки граници - от 10% до 70% и дори повече. Важно е ваучерът да се използва в срока, указан от търговеца, защото след изтичането му вече е невалиден.

Ако сам сте търговец, можете да получите безсрочен код за отстъпка, ако станете партньор на онлайн магазина, стига да е предложена тази опция. Възможностите са много и всеки може да избере своята, която го удовлетворява.

В днешния забързан свят информацията е най-ценната стока. Порталът Отстъпка.Бг предоставя на своите ползватели тази изключителна възможност безвъзмездно. На всеки, който иска да пазарува бързо, намирайки всичко интересуващо ни на едно място, и да спестява пари.