Сливен. Новини от източника. Последни новини

Как да изберем кейс за своя iPhone 13 Mini

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 688

Как да изберем кейс за своя iPhone 13 Mini

През Септември миналата година, от Епъл представиха следващото поколение на Айфон – серия 13. В нея влизат четири модела, а три от тях се характеризират с доста големи размери. За любителите на по-малките и компактни телефони е включен iPhone mini. Той се характеризира с тънък и елегантен дизайн, разнообразие от пет цвята, по-дълъг живот на батерията спрямо предходни модели. Дисплеят му е 5,4 инча и с подобрено качество от гледна точка на яркостта и възможността за опресняване. Тази функция е адаптивна, тоест се влияе от извършваните действия. По-точно казано, ако потребителите използват смартфоните си и скролват резолюцията, е с пълен капацитет, а при по-елементарни действия, се наблюдава спад в процента.

Как да защитим своя iPhone 13 mini?

Широко известен е фактът, че от Apple предлагат продуктите си на доста високи цени. Това има обяснение, състоящо се във високото качество и вграждане на все по-нови технологии. Въпреки водоустойчивостта и защитата от проникване на твърди частици е препоръчително да изберем подходящ кейс за iPhone 13 mini, който да осигури допълнителна защита. Специалистите от онлайн магазин etuo.bg препоръчват използването на подсилени кейсове или такива, които да обгърнат цялото устройство.

Какви модели калъфи ще открием

Изборът защитен аксесоар за телефон се е превърнал в традиция за потребителите на мобилни устройства. Това не е случайно, защото гръбчетата гарантират допълнителна защита и сигурност. От Етуо запознават читателите с видовете кейсове, които са най-подходящи за iPhone mini:

силиконов – този тип се отличава с висока защитна функция, като предпазва телефона от механични повреди. Притежава функцията да абсорбира капките. Устойчивостта към повреди и трайни оцветявания на материалите ги превръща в избираеми за iPhone 13 mini. Кейсът запазва формата на телефона и не се деформира в резултат на ежедневното ползване;

тип тефтер – обгръща изцяло телефона. Както името подсказва, той се отваря и затваря подобно на тефтерите. Прорезите на кейса позволяват безпроблемен достъп до бутоните и камерата;

пластмасови гръбчета – обхващат задната част и рамката на iPhone 13 мини, като оставя дисплея открит. Предпочитан го прави възможността за бързо сваляне, осигурява плътен контакт на ръката с телефона без неудобно приплъзване.

Защо изборът на кейс е толкова важен

С избора на кейс за Айфон 13 Mini се осигурява протекция на мобилното устройство. Сред плюсовете на някои модели е практичността поради наличие на джобчета на капака. Главно това се отнася за калъфите тип тефтер. В тях може да поставите различни карти или пари, като това ще елиминира носенето на портфейл. Широката гама от цветове, които предлага пазарът, покрива индивидуалните нужди на всеки потребител. Предлагат се и персонализирани дизайни, изразяващи се в гравиране на надпис върху гърба на защитния аксесоар или друг отличителен елемент.