Кликнете тук за да видите тарифите за реклама

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Нели Рангелова, Торино и Пашата пяха за Сливен

, Връзки с обществеността (Община Сливен)

Излъчване: Община Сливен | Сливен | преди 4 часа | 81

Торино и Пашата

Площад „Хаджи Димитър“ се изпълни с хора на 24 октомври вечерта. Община Сливен подари на своите съграждани и гости на града вълнуващи мигове с музиката на дует Торино и Пашата и любимата на поколения българи Нели Рангелова.

Първо на сцената излязоха младите изпълнители, които изпяха любими на почитателите им парчета от техния репертоар. Момчетата поздравиха сливналии за предстоящия празник и благодариха на Общината за поканата. От своя страна публиката изпрати изпълнителите с бурни аплодисменти.

След тях на сцената се качи популярната българска певица Нели Рангелова, която изпълни едни от най-емблематичните си песни „Необясними неща“ /Мой стих/, „Бум бум“ и други. Тя получи и букет от името на кмета Стефан Радев.

„Благодаря за поканата на Община Сливен в навечерието на Димитровден заедно да отбележим празника! Благодаря за топлото посрещане! Честит празник, Сливен!“, каза от сцената Нели Рангелова, която също беше аплодирана силно от сливенската публика.

През днешния ден Общината е организирала много изненади за своите жители по повод празника на Сливен. В 17 часа на площад „Цар Освободител“ започва празничният концерт на Военен духов оркестър-Сливен и приятели. В 18 часа започва фестивалът за улични изкуства „6est“. По Ларгото от „Кълбото“ до площад „Цар Освободител“ ще преминат 4-метрови светещи кукли, клоун и жонгльор. В същия час в зала „Сливен“ започва церемонията по връчване на наградите на Община Сливен за 2024 година. В 19.30 часа на откритата сцена на площад „Хаджи Димитър“ ще се качат музикантите от „Д2“. Кулминацията на вечерта са празничните фойерверки, които ще озарят небето над площада в 21.30 часа.

Снимки

 
140.51 ms. / 1.2 MB