Кликнете тук за да видите тарифите за реклама

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Чавдар Божурски приветства общинския съвет за Димитровден: Всяко решение и действие да е в полза на Сливен

, Мирослав Митев (Областна администрация Сливен)

Излъчване: Област Сливен | България | преди 2 часа | 52

Димитровден-сесия

Областният управител Чавдар Божурски се обърна с приветствие към общинските съветници и гостите на тържественото заседание в Сливен по повод празника на града Димитровден.

„Колкото и много да работим и да мислим, че сме направили за Сливен, винаги ще е недостатъчно. Димитровден по традиция е време за равносметка и време за празнуване. След него всички ние ще се върнем към своите всекидневни задължения, радости, тревоги и предизвикателства.

Пожелавам на всички Вас, на Вашите близки и на всеки от жителите и гостите на Сливен здраве, щастие, сполука и много успехи. И нека всяко едно решение и действие винаги да е първо в полза на нашия град! За да се развива Сливен и да пребъде. Свети Димитър да Ви пази и закриля!“ – каза Чавдар Божурски.

Председателят на общинския съвет Димитър Митев благодари на областния управител за добрата съвместна работа и подчерта, че в негово лице и в служителите на Областна администрация Сливен съветниците виждат приятели, с които винаги си сътрудничат и на които могат да разчитат.

На Димитровденското заседание бяха връчени отличия на почетни граждани и получиха награди медици, полицаи, пожарникари, дарители, доброволци и общественици. Сред гостите на празничната сесия бяха Сливенският митрополит Арсений, народни представители, кметове и кметски наместници, ръководители на държавни и общински структури, граждани на Сливен.

Снимки

 
158.25 ms. / 1.2 MB